November 7, 2015

Past Weeks

H&M turtleneck top, Zara waistcoat, Lindex earrings, Mango boots

A couple of weeks ago I got a camera that I've been lusting over for a long time: Olympus PEN E PL7. I really like that camera and it's easy to carry because of its small size.

Now a little about the hottest topic of the week: #HMBALMAINATION. So, Thursday was the day when people went totally bananas. And, I have to admit that I too had pretty intense two hours. I tried to get through to H&M's website with two computers and two phones. After one and half an hour I was lucky enough to get through and make my order, which took half an hour. So, now I'm eagerly waiting to get the three pieces I ordered! You'll see them later on the blog, so stay tuned!

I realized that I haven't post outfit photos since September, oops. Somehow this always so grey and dark weather hasn't got me inspired, and I've also had backache for some time, so it would've been difficult to shoot with my tripod. Well, now that I have a new camera and my back is better, I'm going to shoot more outfits!

PS: I'm pretty active Pinterest user, so if you have Pinterest and like the same stuff as I do, you can follow me here. Have a great weekend!

/

Tämä postaus menee nyt enemmän lifestylen puolelle, mutta kokeillaan välillä tällaistakin. Sain tuossa muutama viikko sitten kauan toivomani Olympus PEN -kameran, jota olen nyt jo jonkun verran testaillut. Tykkään tosi paljon kamerasta, ja sitä on pienen kokonsa ansiosta paljon helpompi kantaa mukana kuin tuota vanhaa Nikonia.

Nyt siirrynkin sitten tämän viikon kuumimpaan aiheeseen: Balmainin ja H&M:n yhteistyömallistoon. Torstaina oli siis päivä, jolloin juostiin ja tönittiin H&M:n myymälöissä, nettisivut kaatuivat ja ongelmat kesti malliston loppumiseen asti, jonka takia monet eivät saaneet edes tilaisuutta yrittää ostaa mallistoa. Itselläni oli kaksi tietokonetta ja kaksi kännykkää, joilla yritin päästä sivuille. Yritys oli siis kova! Jossakin puolentoista tunnin paikkeilla sivut aukesivat toisella kännykällä, jolla tilaaminen kesti melkein puoli tuntia. Olen siis yksi niistä onnekkaista, jotka pääsivät käsiksi tähän himoittuun mallistoon. Tilaukseen meni takki, joka on nähty muun muassa jo Cheekin ja Antti Tuiskun päällä. Lisäksi tilasin kaksi toppia, mutta niistä sitten enemmän kun saan vaatteet käsiini ja kuvattua asut. En malta odottaa, että paketti saapuu!

Tajusin muuten, etten ole kuvannut asukuvia sitten syyskuun, iiks. Jotenkin tuo pimeys ja harmaus ei ole houkuttanut kuvaamaan. Lisäksi mulla on ollut selkä kipeenä, joten yksin kuvaaminen on vähän hankalaa. Nyt kuitenkin yritän taas kuvailla enemmän, kun on tuo uusi kamerakin.

PS: en tiedä tiesittekös, mutta olen aika kova Pinterestin käyttäjä. Jos itse olette Pinterestissä ja kiinnostaa, niin mua saa seurata! Linkki löytyy tästä, sekä myös blogin oikealta löytyvästä linkkirivistöstä. Hyvää viikonloppua kaikille!


Breakfast idea: Smoothie Bowl
-1 avocado
-1 banana
- 1-2 handful of kale
- little bit of coconut or almond Alpro Soya
- toppings: banana, muesli and nuts

/

Tässä vielä aamupalavinkki: Smoothie Bowl
- 1 avokado
-1 banaani
- 1-2 nyrkillistä lehtikaalia
- loraus kookos- tai manteli Alpro Soyaa
- päälle banaaniviipaleita, mysliä sekä pähkinöitä


Photos taken with Olympus PEN E PL7

2 comments:

  1. Makeet kengät kuvissa! Eikä! Heti kuvia sitte niistä vaatteista kun saat ne! :D se malliston nahkatakki on niin cooool!! :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Juuu, laitan sitte heti kuvia! :D En malta odottaa! :))

      Delete