October 30, 2015

H&M Beauty


Täällä taas! Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi. Viikot vaan vierähtää niin nopeasti.
Halusin kokeilla H&M:n uusia Beauty -tuotteita, joten tilasin vähän aikaa sitten meikkejä testattavaksi. Nyt kun olen vähän aikaa jo testaillut näitä, voisin kertoa teillekin vähän enemmän kyseisistä tuotteista.

Ostin siis poskipunan, nestemäisen huulipunan, kulmakarvojen muotoilugeelin, nestemäisen eyelinerin, ripsentaivuttimen, pohjustusvoiteen, luomivärin sekä hiustenmuotoiluvoiteen. Lempparini näistä tuotteista on ehdottomasti kulmakarvageeli sekä voidemainen vaalea luomiväri. Kulmakarvageeli harjataan kulmiin pakkauksessa tulevalla harjalla, jolla muotoilu on todella helppoa. Muoto pysyy koko päivän, ja ilmeestä tulee huoliteltu. Luomivärissä on voidemainen koostumus, jonka takia se on helppo levittää sormella. Pigmentti on runsas ja sopivan kimalteleva, ja tämäkin pysyy koko päivän. Suosittelen (myös niille, jotka eivät luomivärejä yleensä käytä)!

H&M:n eyelinereja olen käyttänyt ennenkin, ja täytyy sanoa, että olen ollut tyytyväinen! Ripsentaivutin on kuten muutkin ripsentaivuttimet, joita olen omistanut, joten tästä en osaa sen enempää sanoa. Poskipunan väri "Brown Sugar" miellyttää omaa silmääni, sillä en oikein välitä liian pinkeistä väreistä. 

Hiustenmuotoiluvoide lupaa tekstuuria sekä pysyvää volyymia. Sitä levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tällaistä tuotetta minulla ei ole ennen ollut, mutta muutaman kerran kokeilun jälkeen olen ollut aika tyytyväinen. Vähän vahamaisiksi jättää hiukset, mutta tämä on ehkä totuttelukysymys. Tuuheutta kyllä antaa!

Kaksi viimeiseksi jättämääni tuotetta aiheutti vähän ristiriitaisempia ajatuksia. Huulipuna on mattapinnan jättävä ja siinä on nestemäinen koostumus. Aluksi puna vaikutti hyvältä; se on helppo levittää, eikä tahriinnu. Päivän edetessä se kuitenkin alkaa kuoriutua huulilta jättäen kuivan tunteen. Ristiriitaisimmat fiilikset jätti pohjustusvoide. Se on suunnattu sekaiholle, joten salaa toivoin sen olevan vastaus ainaisille iho-ongelmilleni. Jos omaatte sekaihon, ymmärrätte, miten vaikeaa on löytää sopiva meikkivoide, meikinpohjustusvoide sekä rasvat kasvoille. Tämä H&M:n pohjustusvoide jättää kyllä mattapinnan, kuten luvattiin, mutta ihon kuivempiin kohtiin se kuivuu ja murenee valkoiseksi muruksi. Ennen pohjustamista laitoin kosteusvoidetta, joten iho ei ollut kuitenkaan kuiva. Meikkivoideen levittämisen jälkeen ihosta tulee tasaisen värinen, mutta meikkikerroksesta tulee paksun tuntuinen. Nyt eri kokeilujen jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että parhaan tuloksen tällä pohjustusvoiteella saa kun levittää huolellisesti rasvan kasvoille, levittää ohuesti H&M:n pohjustusvoidetta ihon rasvaisempiin kohtiin, kun taas kuivempiin kohtiin olen käyttänyt toista kevyempää pohjustusvoidettani. Meikkivoiteeksi sopii parhaiten kevyempi voide, sillä se tarttuu helposti, ja todella nopeasti tuon pohjustusvoiteen päälle. Ihon pieniin virheisiin voi laittaa toisen kerroksen meikkivoidetta.

/

Hello again! It's been a while. These weeks just past by so quickly.
So, I wanted to try out some of the new H&M Beauty products. I ordered these products from H&M's website: texture paste for hair, cream eyeshadow, brow shaping gel, liquid lipstick, blush, eyelash curler, liquid eyeliner and face primer. My favorites from these are definitely the eyeshadow and brow shaping gel. Here are my ratings, the pros and cons of these products I bought.

Cream Eyeshadow: 5/5
+ easy to apply
+ stays on all day
+ high pigment and subtle shimmer

Brow Shaping Gel: 5/5
+ easy to use
+ keeps brows in shape
+ groomed finish

Powder Blush in "Brown Sugar": 4/5
+ good color if you don't like pink blushes
+ easy to apply

Liquid Lipstick: 2+/5
+vibrant color and matte finish
+ easy to apply
- dry feeling on the lips
- starts to peel off during the day

Liquid eyeliner: 4/5
+ easy to use
+ stays on all day
+ very precise

Mattifying Face Primer: 3-/5
+ matte finish
+ keeps the makeup on all day
- thick feeling on the face
- need to moisturize very well on the dry parts of the face, otherwise peels off

Texture Paste for hair: 4-/5
+ gives your hair texture and volume
+ smells good
- a bit sticky 

Eyelash Curler: 4/5
+ good, affordable eyelash curler
No comments:

Post a Comment