April 13, 2015

Burgundy

Coat - Zara
Skirt - H&M
Top - H&M
Boots - Dr. Martens
Hat - H&M

I'm back! Olipas tänään kivaa pitkästä aikaa käydä kuvailemassa. Aurinkokin paistoi niin ihanasti. Päälläni on nahkaa ja viininpunaista yllin kyllin. Itse tykästyin aika lailla tähän asuun, johtuu varmaan siitä, että kyseessä on kolme lempiväriäni ja asu on sopivan minimalistinen, mutta siinä on kuitenkin särmää. Tuohon takkiin olen nyt tämän kuukauden aikana aivan ihastunut. Kivaa vaihtelua ainaisiin mustiin lyhyempiin nahkatakkeihin.
Pitkän ihmettelyn jälkeen sain muuten kuvat isommiksi ja ne varjot kuvien reunoilta pois. Mitäs tykkäätte? Onko kuvat sopivan kokoisia?

/

I'm back! Today I finally photographed a new outfit. It was really fun after a long time, and the sun was shining so beautifully. I'm wearing lot of burgundy and leather. I really like this outfit, probably because it includes my favorite colors and it's minimalistic yet edgy. I'm really in love with this leather coat. It looks so fresh after all the black leather jackets.

3 comments:

  1. Eikä! Multa löytyy toi sama takki, ja haha, oon suunnitellut yhdistäväni sen mun yhteen hameeseen, joka on.. eipä mitään muuta kun nahkainen vekkihame :D erivärinen kylläkin! Hienot kuvat ja alan seurailemaan sun blogia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah! Sopii kyllä mielestäni hyvin vekkihameen kanssa! Kiitos! :) Säkin sait musta uuden seuraajan, kiva blogi! :)

      Delete