April 6, 2015

Blog's first birthday!


Tajusin tänään, että blogini täytti eilen vuoden! Sen kunniaksi tein kollaasin asuista, joita olen vuoden aikana blogiini postaillut. Huomasin, että H&M:n tekonahkaista vekkihametta on tultu pidettyä ehkä vähän liikaakin. Kollaasista huomaa myös, että hiukset ovat kokeneet muutoksen. Muutos punaisesta vaaleaksi oli pitkä prosessi, eikä punertavuus oikeastaan ole vieläkään hävinnyt. Hiukseni kasvaa onneksi nopeasti, ja kohta ne ovat jo omassa värissään.

Tällä viikolla pitää vielä tehdä koulutöitä ja lähteä viemään ennakkotehtäviä kouluihin, loppuviikosta on myös tämän kuukauden koulupäivät. Mutta ensi viikolla pitäisi päästä jo kuvailemaan uusia asuja blogiin. En malta odottaa! Siitä on niin pitkä aika, kun olen viimeksi kuvannut asuja. Muutenkin viime kuukausi ei ollut mulle mikään muodikkain kuukausi -tajusin juuri, etten ole edes lakannut kynsiäni kuukauteen, vaikka normaalisti varpaankyntenikin on lakattu ympäri vuoden. Kohta tulee onneksi kesä, ja ehdin käyttää enemmän aikaani pukeutumiseen, asiaan jonka olen nyt muotisuunnittelua opiskeltaessani huomannut olevan se kaikkein kiinnostavin juttu. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä luulen, että haluaisin tehdä töitä enemmän pukeutumiseen liittyen, kuin sunnitteluun. Saattaa ehkä kuulostaa hassulta, mutta musta tuntuu että olen liian kiinnostunut muodista suunnitellakseni sitä. Muodin liika seuraaminen saattaa haitata sen luomista. Ideat ei olekaan enää omia. Ja jos nyt kertoisin yhden salaisuuden, niin se vaatteiden tekovaihe ei oikein luonnistu multa, ainakaan vielä..

Nyt kun kesä on tuloillaan, lupaan teille, sekä itselleni, että blogini herää eloon. Aion kuvata enemmän asuja ja luoda blogistani sellaisen kun sen haluaisin olevan. Juuri nyt päässäni on monta ideaa ja uusi ympäristökin inspiroi kuvaamaan. Jos seuraat minua instagramissa, olet saattanut huomata, että muutin muutama päivä sitten. Vielä asun kotona, mutta olen aika innoissani tästä uudesta kodista ja ihanasta Sipoosta, josta olin poissa melkein kolme vuotta. Sormet jo syyhyää, että pääsen kunnolla sisustamaan uuden huoneeni. Siitä näette sitten myöhemmin kuvia!
Kiitos jos jaksoit lukea ja nähdään toivottavasti ensi viikolla! Siihen asti hyvää pääsiäisen jälkeistä suklaa-ähky-oloa (itselläni ainakin..).

/

Yesterday my blog turned 1 year! Because of that I made a collage of some of my outfits from this past year. As you can see I've been wearing my pleated faux leather skirt from H&M, a lot. Also, my hair have been changing from red to blonde. It's still quite orangy in some light but fortunately it grows pretty quick. Soon it'll be natural blonde again (though I think it has darkened a bit from what it used to be).

This week I'll still be working on my school work and later this week I have this month's school days but next week, I promise, I will finally shoot some new outfits. Can't wait! It's been a while. Last month wasn't the most fashionable month for me; I've even been without nail polish for a month! And usually I have my fingernails and toes painted through the whole year. Luckily summer's on the way and I'll have more time for dressing up. Now that I've been studying fashion designing, I've noticed that I'm more into dressing than designing. This may seem funny, but I think I'm too interested in fashion to design it. If you follow too much fashion, it might make harm to your creativity in the design progress.

At the moment I'm super inspired and I can't wait to start blogging properly again. Also, if you follow my Instagram, you might have seen that I've moved. I still live at home but I'm super excited about our new house. I can't wait to shoot outside and decorate my room. Stay tuned and see you next week!

No comments:

Post a Comment