June 2, 2015

Festival Season


Summer holidays has started, even though the weather here in Finland doesn't say so (I'm having my first summer flu..).
However, the festival season is on and I wanted to give you some tips and show my inspiration for festivals.

This summer I'm going to attend two festivals. What inspires me is fringes, of course, at the moment suede ones hence the 70's trend. Also flowy dresses, crochet, hats, band tees and flower prints are festival classics. To spice up the outfit I'd tie a jacket or shirt around my waist and a scarf to my bag or backpack. A perfect festival backpack in my opinion is Fjällräven's Kånken backpack which I have in green. Wouldn't mind to have it in some other color too, for example yellow for summer would be cool. Oh, and shoes. I need to buy some high gladiator sandals.

Are you going to any festivals? What are you planning to wear? I'd like to hear.
Anyways, have a great Tuesday!

/

Kesälomat on siis alkaneet, vaikkei sää ihan niin sanokaan. Itsellänikin on vuoden ensimmäinen kesäflunssa, toivottavasti menee ohi pian, sillä tällä viikolla on mun viimeiset koulupäivät sekä pienet tupari/valmistujaisjuhlat.
Kesälomien alku tarkoittaa festarikauden alkamista, joten halusin antaa muutaman vinkin ja näyttää mikä inspiroi minua festaripukeutumisessa.

Tänä kesänä olen menossa Ruisrockiin sekä tietenkin Meripäiville, kuten joka vuonna on tapana. Pienenä vinkkinä muuten: jos olette menossa Meripäiville tai Ruisrockiin ja tykkäätte syötävän söpöistä koruista, etsikää Hiekkakakun pöytä. Äidin ja tyttären pyörittämä pieni "leipomo" myy herkullisen näköisiä koruja, koristeita, avaimenperiä ja -ketjuja sekä magneetteja, jotka ovat suuri osa tehty luonnollisista raaka-aineista. Hiekkakakulta löytyy myös verkkokauppa, käykääpäs katsomassa!

Festaripukeutumiseen minua tänä kesänä inspiroi tietenkin hapsut -tänä kesänä mokkaiset, johtuen 70-luvun trendistä. Lisäksi myös ilmavat kesämekot, hatut, bändipaidat, kukkaprintit sekä neulemekot ja -topit ovat aika festariklassikoita. Asuja piristämään voi sitoa takin tai paidan lanteille sekä huivin laukun hihnaan tai reppuun. Mielestäni paras festarireppu on Fjällrävenin Kånken -reppu. Itseltäni löytyy tuo kyseinen hipsterireppu vihreänä, mutta kesäksi esim. keltainen olisi kyllä tosi kiva. Kengistä vielä, että mä tarvitsen pitkät gladiaattorisandaalit, vaikka ne voi jättää aika mielenkiintoiset rusketusrajat. Tosin, en kovin helposti rusketu, joten ehkä mun ei tarvitse siitä huolehtia.

Oottekos te menossa mihinkään festareille? Olisi kiva kuulla muidenkin pukeutumissuunnitelmia.
Onnea muuten vielä kaikille uusille ylioppilaille ja hyvää tiistaita kaikille!


Photos from Pinterest and The Blonde Salad

No comments:

Post a Comment