May 12, 2015

Fringe

Bracelets - Mango
Rings - H&M and Gina Tricot
Suede vest - Broken Arrow (Carlings)
Leather jacket - Saints & Mortals (Carlings)
Culottes - H&M
Turtleneck top - Urban Outfitters
Loafers - Deena & Ozzy (Urban Outfitters)

Kamelin värinen mokkaliivi ja kultaiset yksityiskohdat tuovat tuttuun ja turvalliseen mustaan lisää mielenkiintoa. Ostin tuon liivin Carlingsista jo pari vuotta sitten, mutta jostain syystä en ole sitä pitänyt. Nyt jos koskaan aion liiviä pitää, sillä se on nyt ajankohtainen sekä sopii tyyliini täydellisesti.
Viime lauantaina oli kolmanneksi viimeinen koulupäiväni. Nyt on siis portfolio tehty ja jäljellä on enää kuvaukset tekemistämme vaatteista. Jos haluatte nähdä, millaisen portfolion sain aikaan, sen voi nähdä täältä. Nyt kun ei ole koulujuttuja tehtävänä, mulla jää aikaa myös bloggaamiselle. Pysykää siis kuulolla!
/
Camel vest and golden details to add some interest to a black outfit. I've had this fringed suede vest for couple of years but for some reason I haven't wear it. Now if ever, I'm going to wear it hence it suits perfectly for this seasons trends and also, to my style.
Last Saturday I had my portfolio presentation at school. Now I have only two school days left so I finally got time for blogging, so stay tuned! If you're interested to see my portfolio it's on my Flickr.

2 comments:

  1. Tykkään!! Tollaset housut löytyy mun ostoslistalta :) haha mulla on kans ton tyylinen mokkaliivi ja luulen et tuun aina heiluttaan noita hapsuja kuvissa, näyttää niin kivalta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Noi on kyllä tosi kivat housut, suosittelen ;) Hahah, munkin oli pakko laittaa tollanen pakollinen hapsujen heilautus kuva :D

      Delete