February 21, 2015

I Will Wait

Zara leather jacket
Alexander Wang x HM dress
H&M hat
Lumi Irina saddle bag
H&M shoes

Summer please hurry up. It would be much easier to take outfit photos. But here´s an outfit from yesterday. I was wearing my new leather coat from Zara. I paired it with a Alexander Wang x HM t-shirt dress which gave the 70s kind of coat more modern vibe. Although, I can´t wait to wear this coat with this top I ordered.
By the way, did you see that my hair has lost at least 20 cm of its length? Last time my hair was this short I was like 12, so it feels pretty weird right now. But at least they are much healthier now.
/
Kesä voisi jo tulla, niin olisi asukuvienkin kuvaaminen paljon helpompaa. Tässä kuitenkin muutama kuva eilisestä asusta. Päälläni oli uusi Zaran nahkatakki sekä Wangin H&M:n malliston mekko. Pitkä nahkatakki kun on niin 70-lukua, halusin yhdistää sen johonkin modernimpaan, joten tuo sporttinen mekko oli juuri sopiva siihen tarkoitukseen. Toisaalta, en malta odottaa, että saan yhdistää takin tähän paitaan.
Kävin muuten maanantaina kampaajalla. Pituutta lähti ainakin 20 senttiä. Nyt tuntuu hassulta, koska viimeksi mun hiukset oli näin "lyhyet" 12-vuotiaana.

2 comments:

  1. Ihana asu, rakastan tuota laukkua ja harmittaa niin älyttömästi aina nähdä tuo mekko, ja todeta etten tyhmänä sitä Hennesistä ostanut kun sitä myytiin, niin kiva se kyllä on! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään mekosta itsekin kovasti! Ei ollut mitenkään helppo saada sitä, kun H&M:n sivut oli lievästi sanottuna jumissa kun malliston vaatteet sinne tuli :D

      Delete