November 24, 2014

Nov24

Zara jeans
Morrissey t-shirt
Saints & Mortals leather jacket and grey wool coat from Carlings
Jeffrey Campbell Coltrane boots

Simppeli mustavalkoinen asu harmaan villakangastakin kanssa. Pidin tätä takkia koko viime talven, joten alan pikkuhiljaa kyllästyä koko takkiin. Tässä asussa se kuitenkin sai uuden ulottuvuuden, kun puin sen nahkatakin päälle. Kummatkin takit ovat muuten Saints & Mortals -merkkiä, jota löytää Carlingsista. Perjantaina käväisin itiksen uudessa Zaran lippulaivamyymälässä. Ahh, olisin voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi. Ostin kuitenkin vain nämä farkut. Ja onneksi ostin: nää on yhdet mukavimmista farkuista, jotka mulla on ollut. Ja niissä on vielä korkea vyötärö, joka on plussaa. Hintaakin oli vain alle 30€, joten kipi kipi, menkäähän ostamaan, jos olette mustia farkkuja vailla. Paidan ostin viime viikon lauantaina Morrisseyn konsertista Finlandia-talolla, oli muuten hyvä!
PS: Onko kellään vinkkejä, miten pääsee kunnolla eroon punertavista hiuksista? Olin useamman vuoden punatukkainen, ja nyt on jo yli puoli vuotta taisteltu tätä punertavuutta vastaan. Ajattelin seuraavan kerran kampaajalle mentäessä pätkäistä hiuksiani ihan kunnolla (latvat aika huonossa hapessa) ja ehkä sitten vain odotella sen kasvua omaan väriin. Tämä välivaihe vaan ei ole niin kovin kaunis.. Vai olisikos muita vinkkejä, värjäyksestä tai esim. hyvistä sävytteistä? Itse olen muutaman kerran käyttänyt jotakin hopeaa sävytettä, mutta punertavuus ei vaan lähde.

A simple monochrome outfit that I could wear everyday. And I´m pretty sure I will wear this a lot. I´m wearing a grey wool coat with leather jacket. Both of them are Saints & Mortals and I´ve bought them from Carlings. I´m also wearing a Morrissey t-shirt. A week ago I was in his concert and it was pretty amazing! These jeans are brand new, I bought them from Zara last friday. They are high waisted, super comfortable and cost under 30 euros.
PS: Do you guys have any tips/ideas how to get more cold-toned hair? I had red hair for almost three years and I´m trying to get my natural blonde back. I´m planning to cut my hair quite a bit cause my tips are so dull and damaged. Should I dye my hair or just keep waiting for it to grow? Do you know any good color toners/conditioners etc. ?

No comments:

Post a Comment