October 18, 2015

Valentino?


Muutama viikko sitten katselin Zalandolta laukkuja, ja silmiini pisti Valentinon laukut, joilla hintaa oli sadan euron molemmin puolin. En voinut uskoa, että Valentinon laukku voisi olla sen hintainen. Yritin etsiä netistä, minkä vuoden mallistosta kyseiset laukut ovat, kun hintaa on merkkilaukuksi niin vähän. Pitkän etsimisen jälkeen en vieläkään löytänyt tietoa laukuista, joita Zalando myy. Ajattelin kyseisten laukkujen olevan vanhempaa mallistoa, jonka takia laukut olisivat niin halpoja. Feikkejä laukut ei voisi olla, sillä Zalando myy niitä.

Ei mennyt kuin päivä, kun tilaukseen meni kuvassa näkyvä punainen laukku, jolla hintaa oli 74,95 €. Odotin laukkua kuin kuuta nousevaa, ja olin innoissani ajatuksesta, että minulla tulisi olemaan Valentinon laukku.

Zalandon paketti tuli noin viikon kuluttua tilauksesta, ja kävin innolla avaamaan pakettia. Avatessani paketin, sisältä paljastui dustbag, jonka sisällä laukku oli. Dustbagissä luki Valentino, ja niin dramaattiselta kuin se kuulostaakin, henkeni salpautui. Otin punaisen laukun dustbagistä ja laukku näytti hyvältä. Laatu vaikutti tekonahaksi hyvältä ja V-logo ja siitä roikkuvat metallihapsut näyttivät kauniilta. Ketjuhihnalta olisin odottanut ehkä vähän enemmän.

Kun innoissani, mutta vieläkin ehkä vähän epäröivästi tutkin laukkua, huomasin pienen lapun, joka oli kiinni laukussa. Lapussa luki Mario Valentino, ja epäilykseni laukun "aitoudesta" nousi. Saman tien otin kännykän ja googletin Mario Valentinon. Kyseessä ei siis ole Valentino Garavani, eli se Valentino, jonka me kaikki tunnemme. Laukku on erään toisen italialaisen suunnittelijan, Mario Valentinon, tuotantoa. Pettymys oli tietenkin suuri, ja olo hieman typerä, kun menin luulemaan, että saisin Valentinon laukun vähän yli seistemälläkympillä.

Laukku ei mennyt palautukseen, onhan se silti kaunis laukku, ja tosiaankin, tekonahaksi hyvälaatuinen, kestävyydestä en voi vielä mitään sanoa. Ketju on tähän asti ainoa miinus, jonka voin laukusta sanoa. Sen materiaali on vähän halvan oloista ja hihna on todella pitkä (170-senttiselle).

Ostos tuli pienenä yllätyksenä, mutta tyytyväinen olen silti kyseiseen laukkuun. Tulette varmasti näkemään sen jossain vaiheessa asukuvissa. Ja vaikka itse olen melko tyytyväinen, niin pieni varoituksen sana muille: jos näette merkkilaukun alle sadalla eurolla, miettikää kahdesti -tai kolmesti, että onko kyseessä oikeasti 'merkkilaukku'. Feikkilaukkuhan tämä ei siis ole, mutta olin kyllä aika pettynyt Zalandoon, sillä sivuilla ei mainita Mario Valentino -nimeä ollenkaan, vain Valentino. Voin kuvitella, että en ole ainut, joka on mennyt "kuvittelemaan" laukun merkistä vähän muuta kuin se todellisuudessa on.2 comments:

  1. Eikä! Hieno toi on, mut oikeesti tosi hämäävää Zalandolta jättää se "Mario" pois! :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä! Mut onneks laukku on hieno :)

      Delete